Criminalul de la Mehedinți a avut complici!

Criminalul de la Mehedinți a avut complici!

Criminalul de la Mehedinți nu a acționat singur. A avut complici! Pe tine și pe mine, care de 30 de ani votăm aceiași oameni politici proști, corupți și lacomi. Votându-i, i-am lăsat să creeze un sistem hidos, după chipul și asemănarea lor. Instituții pline de pile și amante incompetente. O Justiție mutilată! Prin votul nostru am creat o țară în care infractorii au mai multe drepturi decât oamenii cinstiți. Ceea s-a întâmplat la Mehedinți este simplu:

  • Criminalul a fost eliberat, după apariția RECURSULUI COMPESANTORIU.
  • Adolescenta depusese o plângere pentru viol împotriva unui CRIMINAL CU 5 CRIME LA ACTIV. După o săptămâna, acesta era încă liber. DE CE?
  • Sistemul corupt nu a reușit să o protejeze! Din cauza asta tânăra incendiată se zbate acum între viață și moarte!

Am crezut, sincer, că după tragedia Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu  vom asista la un cutremur în Justiție și în rândul Poliției. Nu s-a schimbat nimic! Copiii noștri continuă să moară nevinovați. La alegeri, înainte să vă vindeți votul sau să vă pisați pe el, uitați-va bine la acești îngeri și amintiți-vă ultimele cuvinte ale Alexandrei Măceșanu: “Dar veniţi, nu-i aşa, vine cineva!?“.

România a ajuns în metastaza din cauza noastră. Noi, nu altcineva, am spus mereu: „A furat dar a și făcut!”, „Ne-a dat și nouă!” „Dacă vin ceilalți sunt și mai hămesiți!”

Amintiți-vă asta când vom avea alegeri! „Dar votați, nu-i așa?”, ne-ar fi spus Alexandra…

 

În cazul în care ați uitat cum ne tratează statul incompetent, aveți mai jos un fragment din apelul Alexandrei la 112, înainte de a fi ucisă:

„A.M.: Vă rog stați cu mine la telefon că îmi este frică…vă rog…
Polițist (2): Nu pot să stau în telefon domnișoară că avem și alte apeluri, rămâneți acolo că vine echipajul de poliție, negreșit va veni, da, două-trei minute, ce naiba? (pe fundal se aude plânsul Alexandrei)
A.M.: (plângând) Bine…
Polițist (2): Da? Stați liniștită, calmați-vă un pic, da?
A.M.: (plângând, disperată) Mi-e frică…!
Polițist (2): Încercați să vă calmați, păi…da? Calmați-vă și va veni echipajul, e pe drum…
A.M.: (disperată) Bine, vă rog….
Polițist (2): Lăsați telefonul liber, că dacă stăm în telefon de discuție, echipajul nu poate să vorbească cu dvs.
A.M.: (plângând) Bine, bine, da.
Polițist (2): Bine.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments