Calarasi – Peste o sută de transportatori protestează cu maşinile pe străzile din oraş

Calarasi – Peste o sută de transportatori protestează cu maşinile pe străzile din oraş

protest transportatori CalarasiPeste o sută de transportatori din municipiul Călăraşi au protestat, marţi, 16 iulie, cu maşinile pe străzile din oraş, nemulţumiţi că ARR a eliberat licenţă de unei firme din Capitală pentru a opera pe traseul Bucureşti – Călăraşi şi retur, oamenii spunând că în acest fel vor ajunge „la faliment“.
Protestatarii acuză Autoritatea Rutieră Română (ARR) că a eliberat licenţă de transport unei firme din Bucureşti, pentru a opera pe traseul Bucureşti – Călăraşi şi retur.
Ei spun că această situaţie are drept consecinţă pierderea clienţilor, reducerea încasărilor şi falimentul.
„Protestăm faţă de abuzul făcut împotriva noastră de către ARR, la o licitaţie desfăşurată recent. Noi am ieşit la câştigători împreună cu o firmă din Bucureşti. Iniţial, toate licenţele au fost atribuite nouă până în anul 2019, iar acum, de o săptămână, licenţele au fost atribuite şi acestui de transport, după ce ulterior s-a făcut o depunctare, după licitaţie. Practic, pe traseele noastre va opera şi acest , e vorba de traseul Bucureşti-Călăraşi şi retur. Vom ajunge la faliment şi la şomaj. Am avut cazuri de şoferi ameninţaţi să renunţe la , dar spre cinstea lor, aceştia nu au răspuns provocărilor“, a declarat un protestatar.
Transportatorii solicită prefecului de Călăraşi să îi ajute, iar Ministerului Transportatorilor să intervină pentru a se rezolva situaţia.
Protestatarii au ajuns la sediul Prefecturii Călăraşi, iar o delegaţie a acestora a fost primită la discuţii de prefectul .

Alte articole similare

The post Calarasi – Peste o sută de transportatori protestează cu maşinile pe străzile din oraş appeared first on SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, Giurgiu, Olt.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments