Prinși cu lemne fără acte

Data:

Un grup de indivizi din județul Argeș au fost surprinși în timp ce comiteau infracțiuni silvice de către forțele de poliție. În urma acestei acțiuni, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, de către agenții legii, care au confiscat aproximativ 5 metri cubi de material lemnos pentru care nu s-a putut justifica proveniența legală.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a prezentat și exemple de la aceste intervenții. Într-un caz, polițiștii din Rucăr au oprit în trafic, pe strada Râului din Stoenești, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din localitatea Lerești, care transporta 1,217 metri cubi de material lemnos fără documente care să ateste proveniența legală sau acte de însoțire a transportului respectiv.

În aceeași zi, polițiștii din Schitu Golești au interceptat în trafic, pe teritoriul comunei Godeni, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Schitu Golești, care transporta 1,1 metri cubi de material lemnos cu un atelaj hipo, de asemenea, fără a deține documente legale de proveniență sau însoțire.

În urma constatării abaterilor, cei doi au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de câte 1.000 de lei fiecare, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Câmpulung și, respectiv, ai Bazei Experimentale Mihăești.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...