Servicii online la Primăria Slobozia pentru relaţii cu publicul şi pentru plata impozitelor

Servicii online la Primăria Slobozia pentru relaţii cu publicul şi pentru plata impozitelor

Pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Municipiul Slobozia prin Directia Impozite si Taxe Locale recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghişeele instituţiei şi să utilizeze serviciile online.
În acest scop, autorităţile vin în sprijinul cetăţenilor şi pun dispoziţia celor interesaţi metode alternative la distanţă, dezvoltate în scopul eficientizării procesului de soluţionare a cerinţelor acestora: Soluţii pentru transmiterea documentelor in format electronic:

Adrese email:

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Whatsapp:

0787.544.031 alocat compartimentului Relaţii cu Publicul;

0787.547.996 alocat Direcţiei Impozite si Taxe Locale.

Pe aceste numere de telefon, persoanele interesate pot transmite documente si/sau pot obţine diverse informaţii. Documentele astfel primite vor fi înregistrate şi i se va transmite solicitantului nr. de înregistrare. Stadiul în care se găseşte documentul poate fi verificat la adresa: http://www.sloboziail.ro:8087/Registratura/Document.aspx

Eliberarea documentelor soluţionate se va face către solicitant prin scanare documentului semnat. În cazul în care se doreşte, se pot transmite documente semnate electronic in format pdf.   Direcţia Impozite şi Taxe Locale pune la dispoziţia contribuabililor servicii de plata electronică:

Pentru a achita taxele şi impozitele locale online:

– Accesaţi pagina de înrolare în sistem: https://www.sloboziail.ro/impozite/inregistrare.php

– Completaţi formularul cu datele tale de identificare;

– Ataşaţi o fotografie a cărţii de identitate, in cazul persoanei fizice sau a certificatului de inmatriculare al societăţii, in cazul persoanelor juridice şi semnaţi cererea. Cererea poate fi soluţionată favorabil doar în cazul în care deţineţi bunuri mobile/imobile pe raza Municipiului Slobozia.

Pentru a realiza plăţi electronice este necesar ca şi contribuabilii să fie posesorii unui cont bancar curent.

Pentru taxele fără debit (amenzi, taxe judiciare de timbru, libera trecere, etc.) contribuabilii pot accesa site-ul Ghiseul.ro, plata fără autentificare, cu selectarea localităţii unde îşi au domiciliul/sediul persoanele fizice sau juridice.

Pentru codul de cont corespunzător păţtii dorite, vă rugăm să accesaţi Lista conturi IBAN disponibilă pe http://www.sloboziail.ro/…/2014/anunturi/conturi-iban.pdf

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ancileta Hoisan
Ancileta Hoisan
1 year ago

Incerc sa plătesc npozitul pe 2021 cu cardul și nu pot. Am scris ID-ul,parole,mai departe numi arata.