Primăria Sinaia a câştigat, pentru a doua oară în acest an, locul I la Târgul Naţional de Turism

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

primar sinaiasinaiatelegondolaPRIMARIA SINAIAPrimăria Sinaia a câştigat locul I la Târgul de Turism al României, organizat în perioada 15-18 octombrie 2009, la Bucureşti. În topul instituţiilor participante la cea de a 22-a ediţie a târgului, locul I «pentru cel mai atractiv stand» i-a fost acordat primarului oraşului Sinaia, Vlad Oprea. Referitor la trofeul obţinut, Vlad Oprea ne-a declarat: «Pentru a doua oară în acest an, standul staţiunii Sinaia este premiat la Târgul de Turism al României. Obţinerea locului I îmi confirmă încă o dată că lucrăm foarte bine în echipă. Buna colaborare a tuturor celor implicaţi demonstrează că agenţii de turism au încredere în promovarea unitară a oraşului şi sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară».
Să precizăm că manifestarea a fost organizată de Ministerul Turismului. De asemenea, ar mai fi de menţionat că, în urma participării la Târgul de Turism al României, din luna martie 2009, când Primăria Sinaia a câştigat Marele Premiu, Ministerul Turismului a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, spaţiul pentru amenajarea standului staţiunii Sinaia la ediţia din această toamnă. În cadrul expoziţiei, echipa Primăriei Sinaia a prezentat o ofertă turistică unitară pentru sezonul de iarnă 2009-2010, susţinând intenţia Ministerului Turismului de a recâştiga turiştii români. «Este pentru a doua oară în acest an când Sinaia participă ca o echipă la Târgul de Turism. Consider că prezentarea unei oferte turistice unitare reprezintă un alt pas important, pe care îl facem împreună pentru promovarea oraşului nostru. Suntem onoraţi pentru că am fost invitaţii Ministerului Turismului şi avem încredere că vom fi sprijiniţi în continuare în demersurile noastre ce vizează dezvoltarea staţiunii Sinaia sub brand–ul „Sinaia Forever““, a mai precizat Vlad Oprea.

„Decor montan feeric, reduceri la cazare în hoteluri şi gratuităţi la telegondolă“ – reţeta de succes pregătită de Primăria Sinaia la Târgul de Turism
Amenajat în Pavilionul Central din cadrul Complexului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, standul Primăriei Sinaia a atras numeroşi participanţi, atât prin oferta turistică unitară prezentată pentru sezonul de iarnă 2009-2010, cât şi prin amenajarea standului şi surprizele pregătite. Decorul expoziţiei, care reprezenta o zi de iarnă la Sinaia, a constituit atracţia vizitatorilor, pentru că aceştia primeau „la minut“ câte o fotografie făcută în cadrul decorului feeric, astfel că, pentru câteva clipe, puteau să evadeze din atmosfera trepidantă a capitalei, să se simtă „ca la munte“ şi, în plus, să aibă şi o amintire de la Sinaia, din… ROMEXPO. De asemenea, angajaţii din cadrul Primăriei Sinaia au pregătit pentru oaspeţii expoziţiei şi premii surpriză. Duminică, 18 octombrie, au fost extrase 25 de taloane, din cele 580 completate, în total, de participanţii la o tombolă ce a avut ca premii călătorii gratuite, dus-întors pentru două persoane cu telegondola la Sinaia. Nici reprezentanţii agenţiilor de turism de pe Valea Prahovei nu s-au lăsat mai prejos şi au oferit oaspeţilor sosiţi la pavilionul staţiunii Sinaia de la ROMEXPO, în cadrul Târgului de Turism, discount la cazare şi masă, precum şi gratuităţi pentru alte servicii la complexele hoteliere. Mădălina Zamfir

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie