Ponta revine în campanie după ce a suspendat-o luni

Data:

Ponta tras cu barca la inundatii„Îmi suspend campania electorală până la înlăturarea efectelor intemperiilor. Campanie o să facem după ce suntem siguri că toate măsurile pentru înlăturarea efectelor intemperiilor au fost luate“, declara luni premierul Victor Ponta.
Miercuri 7 mai, la ora 16.00, premierul a uitat de suspendare şi se afla la Călăraşi la un miting electoral. Asta deşi până miercuri la prânz era dat cod galben de inundaţii pentru câteva râuri, inclusiv pentru un râu care străbate şi judeţul Călăraşi. Dacă este să ne luăm după faptul că premierul a reintrat în campanie, se poate presupune că viaţa a revenit la normal în toate zonele din ţară care au avut de suferit. Realitatea însă îl contrazice pe Victor Ponta.
În mitingul electoral de la Călăraşi, campania pentru europarlamentare a PSD şi a premierului Ponta a avut două ţine: lupta anti-Băsescu şi sacrificiile făcute de PSD pentru a asigura liberalilor câştigarea Primăriei Călăraşi şi a preşedinţiei Consiliului Judeţean.
Aici Victor Ponta a cam greşit calculele. Primăria municipiului Călăraşi a fost câştigată şi în 2004 şi în 2008 de către candidaţii PNL, în timp ce candidaţii PSD nu au prins nici măcar turul II. La fel, în 2008, şefia CJ a fost câştigată de PNL, candidatul PSD terminând cursa electorală pe locul 3.

Alte articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...