Ponta revine în campanie după ce a suspendat-o luni

Ponta revine în campanie după ce a suspendat-o luni

Ponta tras cu barca la inundatii„Îmi suspend campania electorală până la înlăturarea efectelor intemperiilor. Campanie o să facem după ce suntem siguri că toate măsurile pentru înlăturarea efectelor intemperiilor au fost luate“, declara luni premierul Victor Ponta.
Miercuri 7 mai, la ora 16.00, premierul a uitat de suspendare şi se afla la Călăraşi la un miting electoral. Asta deşi până miercuri la prânz era dat cod galben de inundaţii pentru câteva râuri, inclusiv pentru un râu care străbate şi judeţul Călăraşi. Dacă este să ne luăm după faptul că premierul a reintrat în campanie, se poate presupune că viaţa a revenit la normal în toate zonele din ţară care au avut de suferit. Realitatea însă îl contrazice pe Victor Ponta.
În mitingul electoral de la Călăraşi, campania pentru europarlamentare a PSD şi a premierului Ponta a avut două ţine: lupta anti-Băsescu şi sacrificiile făcute de PSD pentru a asigura liberalilor câştigarea Primăriei Călăraşi şi a preşedinţiei Consiliului Judeţean.
Aici Victor Ponta a cam greşit calculele. Primăria municipiului Călăraşi a fost câştigată şi în 2004 şi în 2008 de către candidaţii PNL, în timp ce candidaţii PSD nu au prins nici măcar turul II. La fel, în 2008, şefia CJ a fost câştigată de PNL, candidatul PSD terminând cursa electorală pe locul 3.

Alte articole similare

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments