Percheziții în Prahova într-un dosar de proxenetism

Percheziții în Prahova într-un dosar de proxenetism

Potrivit DIICOT, ”în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021, membrii grupării, adică şapte persoane care sunt acuzate acum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism, au racolat mai multe persoane vătămate, atât de femei, cât şi bărbaţi, pe care le-au determinat ori cărora le-au înlesnit practicarea prostituţiei, în locaţii de pe teritoriul Olandei şi României”, se arată într-un comunicat de presă.

Proxeneţii au închiriat, în regim hotelier şi pentru perioade relativ scurte, mai multe apartamente situate în zonele centrale ale localităţilor în care gruparea îşi desfăşura activitatea, susţin procurorii.

Veniturile obţinute zilnic de către fiecare persoană care practica prostituţia ajungeau, în mare parte, la membrii grupului infracţional.

La data de 23.02.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti au efectuat un număr de 9 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sisteme informatice, medii de stocare, telefoane mobile şi înscrisuri.

La data de 24.02.2021, Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă a celor 7 inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments