Un nou centru de vaccinare în Buzău, pe bulevardul Nicolae Bălcescu

Cele mai citite

Coordonatorul campaniei de vaccinare la nivel local, subprefectul Adina Moiseanu, a anunțat azi că buzoienii se vor putea programa aici începând cu data de 8 februarie.

Numărul de puncte de vaccinare comunitară la nivelul județului Buzău va ajunge la 10, după ce, în decurs de aproximativ o săptămână, urmează să se deschidă un nou centru cu trei fluxuri de vaccinare. Este vorba de centrul care va funcționa în fosta clădire care a aparținut Direcției de Sănătate Publică, în care a funcționat Inspecția Sanitară de Stat și care a servit mulți an drept sediu pentru filiala locală a Cruci Roșii. Clădirea este situată pe bulevardul Nicolae Bălcescu, vis-a-vis de fostul spital Brătianu, iar la acest moment se fac ultimele pregătiri în vederea începerii activității de vaccinare.

Anunțul a fost făcut de subprefectul Adina Moiseanu, în calitate e coordonator la nivel local al campaniei de vaccinare, după ce a verificat azi stadiul pregătirilor.

Aceasta a precizat că spațiul a fost astfel amenajat încât să corespundă condițiilor de avizare de către Direcția de Sănătate Publică, și mai rămâne să se stabilească echipele de personal medical ce vor efectua activitatea de vaccinare.

Adina Moiseanu nu a menționat un termen precis la care noul centru va deveni funcțional, însă a precizat că, începând cu data de 8 februarie, buzoienii care doresc să se vaccineze se pot programa și la noul centru de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie