În Parcul Ștrand din Pitești a început construcția unui nou complex sportiv

Data:

În Parcul Ștrand din Pitești, s-a dat startul construcției unui nou complex sportiv, dedicat în special competițiilor sportive juvenil și sesiunilor de antrenament. Anunțul a fost făcut marți de către reprezentanții administrației locale.

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Pitești, proiectul, finanțat de Ministerul Dezvoltării Locale și Administrației Publice prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), are o valoare totală de peste 3,8 milioane de lei. Implementarea acestuia este estimată să dureze 12 luni de la începerea efectivă a lucrărilor.

Complexul sportiv va fi dotat cu un teren de fotbal cu dimensiunile de 35 pe 45 de metri, o sală de recuperare sportivă, vestiare, precum și o tribună acoperită cu 190 de locuri și facilități exterioare pentru curte.

Conform comunicatului, tribuna va fi construită din materiale metalice, fiind acoperită cu policarbonat rezistent la condițiile meteorologice și la radiațiile UV, oferind astfel un spațiu confortabil pentru 190 de spectatori. Scaunele din tribună, de culoare violet, vor fi fixe și rezistente la uzură.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...