Giurgiu: Un pieton a fost grav rănit de un autoturism

Giurgiu: Un pieton a fost grav rănit de un autoturism

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, un pieton a fost grav rănit de un autoturism.

La kilometrul 44 al autostrăzii, conducătorul unui autoturism a acroşat un pieton. Acesta a fost grav rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic. Traficul a fost oprit pe benzile 1 şi 2, circulându-se doar pe banda de urgenţă, conform sursei citate.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis o informare privind ceaţa care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri şi, izolat, sub 50 metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Giurgiu,Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinţi, Călăraşi (DN4 – tronsonul kilometric 22-32), Constanţa şi Tulcea.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să sporească atenţia la volan, să reducă viteza, să folosească în luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să evite manevrele riscante, în condiţii de vizibilitate scăzută.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.