Filmarea accidentului din Ungaria de la bordul unui camion

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Sâmbătă, 11 martie, pe autostrada M1 din Ungaria a avut loc un accident uriaș în urma căruia cel puțin o persoană a decedat, iar alte 39 au fost rănite și transportate la spital. Potrivit informațiilor furnizate de poliție, evenimentul a avut loc în jurul orei 14:25, pe tronsonul kilometrului 26 al autostrăzii M1, pe sensul de ieșire din Budapesta. Cinci camioane și 37 de autoturisme s-au ciocnit în urma incidentului. O înregistrare video de la bordul unui camion a surprins momentul în care furtuna de praf a dus la o bruscă scădere a vizibilității.

Puteti vedea teribila filmare pe canalul de Youtube al SemnalTV:

Reamintim faptul ca MAE a anunțat că în accidentul din Ungaria au fost implicaţi şi trei cetăţeni români, unul fiind grav rănit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie