Daniel Bodnar are nevoie de sprijinul nostru

Daniel Bodnar are nevoie de sprijinul nostru

Tânărul Daniel Bodnar, activistul de mediu care a impresionat toată țara prin mesajele sale (https://www.facebook.com/semnal.press/videos/299523704780378), are nevoie de ajutorul nostru. Vă reamintim faptul că în urmă cu o lună acesta a fost implicat într-un grav accident rutier, în prezent aflându-se într-o clinică din Germania.

Pe pagina sa de Facebook, acesta a posta un mesaj pe care îl redăm integral:

Salutare, oameni frumoși!😇🤗

Astăzi mi s-a confirmat că săptămâna viitoare, joi, o să fiu transferat la clinica unde voi începe recuperarea.
✍️ Am reușit lucruri mari împreună până aici. Apelez încă o dată la ajutorul vostru, familia se mobilizează și ea și până joi va trebui să facem o plată de 98000€ pentru primele 60 de zile de recuperare. Mă gândeam că ne vom descurca fără să mai fie nevoie de acest apel, dar inițial erau prevăzute doar operațiile la picior, dar după reevaluare s-a constatat că la coloană nu a fost efectuat tratament complet și a trebuie altă operație și au apărut cheltuieli neașteptate.
✍️ Am plătit până acum 65590€ pentru transport și operații.
Vă mulțumesc pentru că sunteți alături.🙏🏼🤗
În continuarea apelului său, Daniel postează conturile în care oamenii pot dona:
Bodnar Daniel
Cont în LEI – Banca Transilvania:
RO05BTRLRONCRT0501378502,
BTRLRO22
Bodnar Daniel
Cont în EURO – Banca Transilvania:
RO79BTRLEURCRT0501378501,
BTRLRO22
Uk: Banca: Santander
Sort Code: 09-01-29
Account No: 18716623
Daniel Bodnar

Pe pagina special dedicată înființată de sora sa, aceasta ne face o scurt[ prezentare situației lui Daniel:

“La data de 19.01.2021, fratele meu Daniel Bodnar, a fost implicat într-un grav accident rutier, în urma căruia a suferit leziuni grave şi a fost diagnosticat cu fractură de coloană toracolombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă. Astăzi, 12.02.2021, lui Daniel i s-a confirmat că pe 18.02.2021 va fi transferat la clinica unde va începe recuperarea şi trebuie să plătească în avans 98.000 EURO pentru următoarele 60 de zile de recuperare. Daniel a apelat încă o dată la ajutorul familiei, apropiaților și prietenilor pentru a putea achita costurile cu recuperarea. Până în prezent a achitat 65.590 euro pentru transportul către Germania și cele trei operații la coloană și picior. Am reușit lucruri mari împreună și avem nevoie în continuare de susținerea voastră pentru a-l ajuta pe Daniel să se recupereze la un centru specializat și să îl vedem pe picioarele lui în cel mai scurt timp. Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.