Control rutier de amploare în Dâmbovița

Data:

În județul Dâmbovița, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița au inițiat o operațiune în colaborare cu colegii lor din Prahova, Ilfov și Argeș, pe drumurile naționale 7 și 72, cu scopul de a îmbunătăți siguranța rutieră.

La data de 15 martie a.c., între orele 10:14:00 și 15:00-19:00, forțele de poliție au organizat o acțiune orientată către sporirea siguranței pe drumurile publice și prevenirea accidentelor.

În cadrul acestei acțiuni, pe drumurile naționale menționate, au fost constatate și sancționate 248 de abateri, cu amenzi totalizând peste 48.000 de lei. Cele mai frecvente încălcări au fost legate de depășirea vitezei legale (129 de sancțiuni), neutilizarea centurii de siguranță (62 de sancțiuni) și efectuarea neregulamentară a manevrelor de depășire (2 sancțiuni).

În plus, ca măsuri suplimentare, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și au fost suspendate 14 permise de conducere. Dintre acestea, 10 suspendări au fost pentru încălcarea limitelor de viteză, 2 pentru depășiri neregulamentare, unul pentru comportament agresiv în trafic și unul pentru nerespectarea priorității la intersecții.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...