Un minor din Olt a fost dat dispărut de tatăl său

Data:

Polițiștii din Olt sunt în căutarea unui minor de 15 ani care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Traian, județul Olt, și nu a mai revenit. Conform autorităților, minorul a părăsit locuința pe data de 21 iunie.

Dispariția copilului a fost raportată de tatăl său, au informat polițiștii.

“Pe data de 24 iunie, ora 10:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 21 iunie, fiul său, BĂDESCU NICU CRISTOFOR, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun, din comuna Traian, județul Olt, și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,67 metri, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, iar ca semn distinctiv, minorul prezintă o aluniță pe obrazul drept. La momentul dispariției era îmbrăcat cu un tricou albastru, pantaloni scurți de blugi de aceeași culoare, și pantofi sport negri”, au transmis autoritățile.

Persoanele care dețin informații ce pot contribui la găsirea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...