Olt: Bărbat accidentat în Slatina, pe trecerea pentru pietoni

Olt: Bărbat accidentat în Slatina, pe trecerea pentru pietoni

Marți dimineaţa, pe strada Cireaşov, din municipiul Slatina s-a produs un accident rutier.

Accidentul a avut loc pe strada Cireaşov, pe o trecere pentru pietoni, un bărbat în vârstă de 40 ani fiind rănit. La volanul autoturismului care l-a accidentat era un bărbat de 28 ani, din Strejeşti.

„Poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la faţa locului, fiind identificaţi conducatorul auto şi pietonul implicaţi în eveniment. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, din comuna Strejesti, judeţul Olt, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0“, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu. Pietonul a fost asistat de un echipaj de jandarmi care se afla în zonă, până la sosirea echipajelor de prim ajutor.

„La sosirea echipajului, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, era asistat de un echipaj de jandarmi aflat în misiune, conştient, cu fractură la umărul stâng şi plagă de aproximativ 30 de centimetri în zona umărul stâng.

Jandarmii au sprijinit misiunea paramedicilor SMURD, bărbatul fiind transportat la UPU Slatina“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.