O lebădă captivă într-un fir de pescuit a fost salvată de pompieri

Data:

Duminică după-amiază, echipele de pompieri din județul Argeș au intervenit pentru salvarea unei lebede capturate pe un lac, după ce s-a încurcat într-un fir de ață de pescuit. Incidentul a avut loc în localitatea Călinești, în jurul orei 15:30, iar apelul la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile cu privire la situația pasării.

Echipajul de intervenție a găsit lebăda aproape de mal, ținută captivă de firul de ață înconjurat strâns în jurul piciorului. Pompierii au presupus că pasărea s-a încercat de mai multe ori să se elibereze, fapt ce a dus la înfășurarea tot mai strânsă în firul de ață. Pentru a o extrage, unul dintre membrii echipei s-a echipat corespunzător și a intrat în apă, reușind să aducă lebăda la mal.

După ce au îndepărtat resturile de ață și au curățat pasărea, aceasta a fost eliberată în siguranță.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...