O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

Data:

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am asistat la un accident. O femeie a fost lovită de o dubă, pe trecerea de pietoni de la Jolie Ville (capătul autobuzului 301). Am auzit o bubuitură puternică (semn că duba circula cu o oarecare viteză!) și, când am întors capul, victima zăcea pe stradă.

S-a ridicat singură, dar era atât de amețită!

Imediat au sărit oamenii să o ajute, au dus-o la umbră și au sunat la 112.

Cu toate că există „opritoare”, este și un sens giratoriu acolo, cu toate că sunt semne peste tot, unii circulă cu mare viteză în această zonă. De ce? Că oricum pe Bd. Iancul Nicolae e aglomerat mai mereu.

Cu siguranță că trebuie montat un semafor. Nu este prima oară când sunt loviți oamenii pe trecere, din cauza șoferilor care circulă cu viteză și nepăsare. Un motiv în plus ar fi și faptul că, exact acolo, este și o școală internațională.

Poate citește cineva competent și intervine, până nu moare cineva!

Sper ca femeia accidentată să fie bine în clipa în care scriu!

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...

Casa Puchiu

Locație: strada Elie Carafoli, numărul 12, București Cecilia (Cici) s-a...