Noi restricții la Podul „Prieteniei” Giurgiu-Ruse

Data:

Se anunță noi restricții pentru traficul de pe Podul „Prieteniei” Giurgiu-Ruse. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) intenționează să efectueze lucrări de reparații la rosturile de dilatație de pe partea mobilă a podului. Conform unui contract licitat luni, 11 martie, se estimează că lucrările vor dura trei luni.

Podul Giurgiu-Ruse, inaugurat la data de 20 iunie 1954, cu o lungime totală de 2223 de metri și 37 de deschideri, include și o secțiune mobilă de 86 de metri, care poate fi ridicată sau retractată.

Reparațiile la rosturile de dilatație se vor desfășura pe jumătatea din administrarea României, unde s-au efectuat lucrări de reabilitare majoră în anii 2015 și 2016. Pe partea bulgară, lucrările la rosturile de dilatație sunt programate să fie finalizate până la sfârșitul lunii, urmând ca anul acesta să înceapă și lucrări de amploare. Presa de la Sofia atribuie întârzierea în desfășurarea lucrărilor lipsei unui supraveghetor adecvat.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...