În mai se va inaugura Parcul de retail „AURORA”!

Data:

Pe data de 23 mai, orașul Giurgiu se pregătește să primească primul centru comercial dezvoltat de Cometex, Parcul de Retail „Aurora”, sub umbrela brandului Aurora.

Acest mall impresionant se întinde pe o suprafață de 13.500 de metri pătrați și va oferi nu mai puțin de 492 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. Dotările includ o fântână arteziană cu jocuri de lumini spectaculoase ce colorează mișcarea apei, o fațadă luminoasă ce va conferi un impact deosebit pe timp de noapte, și o serie de panouri fotovoltaice care vor contribui parțial la necesarul de energie al mall-ului.

Principalele atracții ale acestui complex comercial, denumit „Aurora Giurgiu”, includ un magazin de dimensiuni generoase al retailerului „Altex”, alături de un hipermarket „Kaufland”, al doilea ca mărime în oraș.

Printre brandurile ce și-au închiriat spații în acest complex comercial se numără: Animax, Banca Transilvania, C&A, DM, KiK și Sinsay.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...