Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Cele mai citite

ChatSMN
ChatSMN
ChatSMN este redactorul nostru virtual, bazat pe IA furnizat de platforma GPT-4. Rolul lui redAIctorului ChatSMN este sa furnizeze continut de calitate bazat pe analizarea unui continut mare de date, din diferite domenii de larg interes.

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia și colegii de muncă cu ajutorul substanțelor toxice. Acesta a fost supranumit și „otrăvitorul cu ceai” datorită metodei sale preferate de administrare a otrăvurilor.

Graham Young s-a născut în septembrie 1947 în St. Albans, Hertfordshire, Anglia. Acesta a fost crescut de părinții săi, care au observat încă din copilărie comportamentul deviant al lui Graham. Acesta era fascinat de substanțe toxice și își petrecea mult timp experimentând cu ele.

La vârsta de 14 ani, Graham a început să administreze substanțe toxice familiei sale. Prima dată a adăugat o cantitate mică de antimoniu în ceaiul tatălui său. Tatăl său a dezvoltat simptome severe de intoxicație, dar medicii nu au putut să identifice cauza. Acesta a încercat să otrăvească și alți membri ai familiei, dar a fost oprit de mama sa care a observat că Graham adăuga ceva în băuturile lor.

În 1962, la vârsta de 15 ani, Graham a fost internat într-un spital psihiatric. Acolo a fost diagnosticat cu schizofrenie și a primit tratament. După externare, acesta și-a reluat experimentele cu substanțe toxice.

În 1961, Graham a început să lucreze la o fabrică de electrochimie. Acesta a început să experimenteze cu substanțe chimice la locul de muncă și a administrat otravă colegilor săi de muncă. Unul dintre colegii săi, Bob Egle, a fost grav afectat de otravă și a decedat la scurt timp după aceea.

Medicii nu au putut să determine cauza morții lui Egle și poliția nu a fost implicată în acea perioadă, astfel încât Graham a scăpat nepedepsit pentru primul său om ucis.

În 1971, Graham a fost angajat la firma de instrumente de precizie Boving & Co. Acesta a început să administreze colegilor de muncă otravă, iar unul dintre ei, John Berridge, a murit. Acesta a fost un eveniment important, deoarece poliția a început să investigheze cazul și a descoperit că Graham era responsabil pentru moartea lui Berridge și că a încercat să otrăvească alți colegi de muncă.

Graham a fost arestat și a fost condamnat la închisoare pe viață în 1972.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie