Fiii vrăjitoarei Sidonia rămân în arest preventiv

Data:

Cei trei bărbați implicați în cazul crimei survenite la un hotel din Padina în luna anterioară au rămas în detenție, după ce Tribunalul Dâmbovița a decis prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv.

Doi dintre cei acuzați au solicitat schimbarea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, în timp ce cel de-al treilea a cerut înlocuirea cu măsura controlului judiciar. Cererile lor au fost respinse de instanță.

Decizia instanței a fost clară: “Admite propunerea formulată la data de 04.03.2024 de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și în consecință: prelungește măsura arestării preventive luată față de inculpații: M.L., M.L.J. și M.G.A., fiul lui Fabian și Sidonia, toți aflați în stare de arest preventiv în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dâmbovița, prin încheierea pronunțată de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița la data de 12.02.2024 pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.03.2024 și până la data de 11.04.2024 inclusiv”, conform Agerpres.

Amintim că, în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani și locuitor al orașului Târgoviște, a fost ucis într-un incident violent, iar suspecții sunt membri ai clanului Fabian, fiind fiii presupusei vrăjitoare Sidonia.

Victima a fost înjunghiată repetat, iar cei trei agresori au fugit cu mașina după săvârșirea faptei. Aceștia au fost reținuți curând de forțele de poliție. Sorin Anghel avea doi copii.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...