Ce decizie a luat CSM în cazul judecătoarei “copy-paste” de la Tribunalul Argeș

Cele mai citite

HALUCINANT! JUDECĂTOAREA DE LA TRIBUNALUL ARGEȘ ACUZATĂ CĂ A DAT 77 DE HOTĂRÂRI COPY-PASTE A SCĂPAT DOAR CU AVERTISMENT!

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat verdictul în dosarul în care judecătoarea Badea de la Tribunalul Argeș era acuzată de „exercitarea funcției cu rea-credință”.

Secția pentru judecători în materie disciplinară din cadrul CSM a admis acțiunea disciplinară formulată de Inspecția Judiciară. Astfel că, judecatoarea Mihaela Badea de la Tribunalul Arges acuzată de Inspecția Judiciară că a dat 77 de hotărâri pronunțate în materie contenciosului administrativ și fiscal, prin preluarea copy-paste a argumentelor părților, fără a analiza în niciun fel susținerile acestora și fără a arăta propriile motive care au determinat adoptarea soluției” a primit doar… „avertisment”.

Judecătoarea Mihaela Badea de la Tribunalul Argeș, acuzată de exercitarea funcției cu rea-credință, magistratul a primit doar avertisment din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Această decizie nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 15 zile la completul de cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ).

Amintim că. Mihaela Badea este magistrat la Tribunalul Argeș din anul 2004.

Foto: google.ro

Ultimele articole

Senatorul Dănuț Bica (PNL): „Guvernările liberale au majorat de 3 ori pensiile în ultimii 4 ani!”

În decursul săptămânii trecute, președintele Klaus Iohannis a pus semnătura pe decretul de promulgare a proaspăt adoptatei legi a...

GALĂ ANIVERSARĂ A ASOCIAȚIEI OAMENILOR DE AFACERI ARGEȘ PENTRU A MARCA 20 DE ANI DE ACTIVITATE

Joi, 14 decembrie a.c., la Hotel Ramada Pitești, are loc GALA AOA Argeș.Ediția din acest an a evenimentului va...

Elena Iagăr rămâne pentru încă 4 ani la conducerea CCJ Argeș

Elena Iagăr va continua să conducă Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, subordonat Consiliului Județean, pentru următorii patru...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ