Asociaţiile elevilor din Bucureşti şi Ilfov anunţă proteste

Data:

Uniunea Elevilor Reprezentanţi şi Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov anunţă organizarea de proteste, nemulţumiţi, între altele, de propunerea înfiinţării camerelor de detenţie în şcoli pentru copiii care deranjează orele sau de măsurile care încurajează confiscarea telefoanelor.

Uniunea Elevilor Reprezentanţi şi Asociaţia Elevilor din Bucureşti şi Ilfov anunţă că vor protesta în faţa sediului Ministerului Educaţiei, împotriva propunerii de statut al elevului lansată de minister. Reprezentanţii elevilor se opun, printre altele, ideii înfiinţării camerelor de detenţie în şcoli pentru copiii care deranjează orele şi măsurilor ce încurajează confiscarea telefoanelor.

Elevii solicită adoptarea documentului lansat de organizaţia Salvaţi Copiii şi de asociaţiile de elevi din ţară, intitulat “Statutul elevului 2.0”. Aceştia reclamă faptul că propunerile privind introducerea unei metodologii de acordare a feedback-ului pentru profesori, protecţia elevilor care depun sesizări şi reglementarea dreptului la odihnă au fost ignorate de autorităţi.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...