Accident cu trei autovehicule pe DN 71, în județul Dâmbovița

Data:

Un accident violent a avut loc sâmbătă dimineață pe DN 71, în localitatea Bâldana, județul Dâmbovița. Trei autoturisme au fost implicate în coliziune, iar o pasageră de 28 de ani a fost rănită și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Principalul vinovat pentru producerea accidentului este un bărbat de 73 de ani din București. Polițiștii au demarat investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului rutier.

“În data de 29 iunie a.c., în jurul orei 08:27, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Bâldana. Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 73 de ani din București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, în localitatea Bâldana, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din comuna Tărtășești. Ulterior, un alt autoturism condus de o femeie de 65 de ani a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de șoferul de 35 de ani. În urma coliziunii, unei pasagere de 28 de ani i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la o unitate medicală”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...