Un incendiu provocat de o combină agricolă a afectat peste 50 de hectare

Data:

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la culturi agricole și un utilaj agricol (combină) pe un câmp de pe raza UAT Băicoi, conform informațiilor transmise prin apel la 112.

Incendiul a izbucnit de la un utilaj agricol care a luat foc.

Ulterior, flăcările s-au extins pe aproximativ 50 hectare, intervenția fiind îngreunată de prezența vântului și de temperaturile extrem de ridicate ale aerului.

Circulația pe DN1 s-a desfășurat cu dificultate. Pentru gestionarea operativă a evenimentului, au fost mobilizate progresiv patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

S-au înregistrat degajări de fum pe DN1, iar circulația a fost oprită pe ambele benzi în direcția spre Ploiești.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...