Un dezvoltator imobiliar, suspectat că a construit un bloc în Ploiești, fără a respecta autorizația inițială

Data:

Noi detalii au apărut în dosarul în care un dezvoltator imobiliar este suspectat că a construit un bloc în Ploiești, zona Hipodrom, fără a respecta autorizația de construire inițială.

Potrivit denunțului unui ploieștean, imobilul, care trebuia să fie un sediu de birouri, a fost transformat ilegal în bloc de apartamente, iar dezvoltatorul ar fi falsificat mai multe documente pentru a obține înscrierea dreptului de proprietate și pentru a vinde apartamentele.

Denunțul, adresat Direcției Naționale Anticorupție (DNA), include acuzații grave împotriva unor persoane din administrația publică locală și alte persoane publice, fiind investigate infracțiuni precum trafic de influență, constituirea unui grup infracțional organizat, dare și luare de mită.

Mita ar fi fost disimulată prin tranzacții între membrii familiilor celor implicați. Procurorii DNA au decis disjungerea dosarului, declinând o parte din competențe către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova pentru continuarea investigațiilor în legătură cu traficul de influență și alte infracțiuni de corupție.

Dana Mateescu
Dana Mateescuhttps://revistatreispe.wordpress.com
Dana Fodor Mateescu este absolventă a Colegiului de Jurnalism, precum şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti. A lucrat ca reporter de teren la Radio Uniplus, apoi la Radio 21. A urmat o perioadă bogată de colaborări la cotidienele centrale, ca reporter special – Național, Cronica Română, Adevărul, Dimineața, Gazeta de Sud, Libertatea, 7 Plus, Puterea, dar a scris și pentru revistele Academia Cațavencu, Plai cu Boi, Aspirina săracului, Singurul Atu, Claudia, Povești adevărate, Femeia, Lumea credinței, ș.a.. A debutat cu poezie în anul 2000, în Ziua literară, la cenaclul „Euridice”. A publicat mai multe volume de proză: - „Fetiţele din Cimitirul Roşu” - editura Mateescu; - „Povestiri din Bucureşti” - editura Cartea Românească; - „Tembelă până la moarte” - editura Cartea Românească; - „În pielea goală pe acoperișul fierbinte” - editura ROCART. Volume de poezie: - „Regele cu coroană de hârtie”; - „Poate că melcii au fost odată îngeri”. Cărți pentru copii: - „Inimioară de căţel”- editura Mateescu; - „Aventurile lui Bâz-Bâz cel isteţ” - editura Mateescu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL