Un biciclist de 70 de ani a fost accidentat de un șofer de 72 de ani

Data:

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, care se deplasa cu bicicleta, a fost implicat într-un accident rutier sâmbătă dimineața, în localitatea Valea Voievozilor, comuna Răzvad. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul tragic a avut loc la intersecția străzii Magrinii cu DJ 719. Conform rapoartelor, conducătorul autoturismului implicat în accident era un bărbat de 72 de ani, din Târgoviște.

Autoritățile au deschis o anchetă penală în legătură cu acest incident, investigând presupusa culpă pentru vătămare corporală.

Poliția a comunicat că, în urma primelor investigații, s-a stabilit că bărbatul din Târgoviște, în timp ce conducea autoturismul la intersecția menționată, ar fi intrat în coliziune cu bărbatul de 70 de ani, care se deplasa pe bicicletă dinspre Răzvad către Târgoviște.

Biciclistul a suferit răni și a fost transportat la spital pentru tratament medical, conform declarațiilor autorităților locale.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...