Un bătrân de 97 de ani a fost găsit decedat într-un lac

Data:

Un bărbat în vârstă de 97 de ani din municipiul Curtea de Argeş, care a fost declarat dispărut și căutat timp de patru zile, a fost găsit decedat marți într-un lac.

“În timpul operațiunilor de căutare a bărbatului în vârstă de 97 de ani, dat dispărut în municipiul Curtea de Argeş, pompierii au descoperit trupul său în lacul Marina din localitate. Bărbatul era deja decedat și a fost scos din apă de către pompieri, care l-au adus la mal”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Conform unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș, începând cu momentul în care a fost semnalată dispariția, polițiștii din cadrul structurilor de investigații criminale și de ordine publică din Curtea de Argeș au desfășurat zilnic operațiuni de căutare, cu sprijinul pompierilor, salvamontiștilor, voluntarilor și a membrilor familiei bărbatului.

“În vederea stabilirii împrejurărilor exacte ale evenimentului, se va întocmi un dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar în continuare va fi efectuată o autopsie medico-legală pentru determinarea cauzelor decesului”, se menționează în comunicat.

IPJ Argeș informase anterior că bărbatul în vârstă de 97 de ani, care se deplasa cu ajutorul a două bastoane, a plecat voluntar de la domiciliu în seara zilei de 28 iunie și fusese dat dispărut.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...