Un bărbat din Giurgiu a distrus 19 aparate pentru că a pierdut la păcănele

Data:

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în urma acuzațiilor că a vandalizat 19 aparate electronice, o ruletă și un bar la două săli de jocuri din municipiul Giurgiu, folosind un topor.

Potrivit unui comunicat de presă emis luni de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu, Poliția Municipiului Giurgiu a fost alertată prin intermediul numărului de urgență 112 de o femeie din municipiu, care a raportat intrarea unui bărbat în sala de jocuri și distrugerea mai multor echipamente de jocuri electronice. La fața locului, echipa operativă a confirmat că, în seara zilei de 16 februarie, individul în vârstă de 36 de ani, rezident în municipiul Giurgiu, a vandalizat aparatele electronice, ruleta și barul unei săli de jocuri de noroc de pe bulevardul București din Giurgiu, folosind un topor, și apoi a provocat distrugeri similare la o altă sală de jocuri din zonă.

Potrivit mărturiilor, bărbatul ar fi acționat în acest mod după ce ar fi suferit pierderi financiare semnificative la jocurile de noroc. Acuzațiile care i se aduc includ distrugerea proprietății, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și posesia sau utilizarea ilegală a unor obiecte periculoase. Arestarea preventivă pentru 30 de zile a fost dispusă de către instanța de judecată, în urma reținerii inițiale pentru 24 de ore a individului.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...