Un bărbat din Chiajna s-a baricadat în casă și amenință că-și omoară fetița

Cele mai citite

Update: fetița a fost eliberată în cursul zilei de vineri, după mai mult de 26 de ore de negociere – cea mai lungă negociere din istoria Poliției Române.

Intervenția polițiștilor în cazul bărbatului din Chiajna, care s-a baricadat în casă împreună cu copilul său minor, după ce și-a agresat soția, se desfășoară încă și astăzi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, fetița nu a fost rănită și este „în afara oricărui pericol în acest moment”.

Bărbatul nu are nicio cerere specifică, dar a solicitat hrană pentru copilul său, iar negociatorii Poliției Române i-au furnizat alimente prin intermediul unui canal direct de comunicare.

„Bărbatul a avut grijă de minoră, aceasta nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta. Negociatorii Poliţiei Române au deschis un canal de comunicare cu acesta încă de aseară, au comunicat permanent în mod direct cu bărbatul care, până la această oră, nu are revendicări, însă ceea ce este foarte important de precizat este că bărbatul are grijă de minoră, aceasta nu a suferit leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment. De asemenea, acesta a solicitat hrană pentru minoră, hrană care a fost dusă de către negociatorii Poliţiei Române, a fost oferită. Poliţia Română, prin structurile prezente la faţa locului, doreşte o soluţionare amiabilă a acestui eveniment, drept pentru care desfăşurăm toate activităţile din competenţă”, a spus Georgian Drăgan.

În județul Ilfov, un bărbat și-a agresat soția și a alungat-o din locuință, apoi s-a baricadat în casă cu fiul său în vârstă de 5 ani. El a amenințat că îl va ucide pe copil și apoi se va sinucide. Incidentul a avut loc în Chiajna, în urma unei dispute cu soția. După ce femeia a sunat la 112 pentru ajutor, agenții au sosit la fața locului, dar bărbatul a continuat să amenințe.

Mai mulți polițiști, ofițeri de trupe speciale și negociatori au intervenit pentru a-l face pe bărbat să-l elibereze pe copil.

„La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani”, a transmis Poliţia Română. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum şi echipaje din cadrul ISU. „Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului”, a mai transmis sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie