Servicii stomatologice gratuite finanțate de Consiliul Județean Ilfov!

Data:

S-au modificat criteriile pentru beneficiile oferite seniorilor din județul Ilfov pentru tratamentele dentare gratuite! În trecut, aceștia aveau dreptul să beneficieze de intervenții stomatologice în valoare de 3.000 de lei, dar acum suma a crescut la 4.000 de lei.

Până în prezent, peste 100 de pensionari au beneficiat de tratamente stomatologice gratuite, suportate de Consiliul Județean Ilfov. Această veste a fost confirmată de către președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.

Schimbările au fost deja aprobate în cadrul ședinței de consiliu și urmează să fie validate și de către primării. Procesul de depunere a actelor va începe în curând. Pentru informații detaliate, vă puteți adresa primăriilor.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...