S-a dat undă verde pentru linia de feribot Ruse-Giurgiu

Data:

Guvernul României a aprobat un proiect de lege care prevede reluarea transportului cu feribotul pentru a deservi ambele maluri ale podului de peste Dunăre de la Giurgiu – Ruse. Aceasta înseamnă că o linie de feribot ar putea începe să opereze între Ruse și Giurgiu încă din vara aceasta, conform informațiilor transmise de Dnevnik și citate de Rador Radio România.

Redeschiderea acestui vechi punct de trecere, care a funcționat până în anul 2005, va avea loc după realizarea infrastructurii necesare, asigurarea personalului și a comunicațiilor adecvate, potrivit documentului hotărârii, transmis de surse guvernamentale Agenției BTA.

Cel puțin 200 de camioane pe zi vor putea fi transportate într-o singură direcție, iar aproximativ 12-15% din traficul de pe podul de peste Dunăre de la Giurgiu – Ruse va putea fi redirecționat către linia de feribot.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...