S-a dat în circulație tronsonul Popești Leordeni – Vidra – Jilava de pe A0

Data:

Consiliul Județean (CJ) Ilfov a anunțat, în cursul zilei de luni, că circulația a fost deschisă pe o porțiune de 13 kilometri din Autostrada A0. Această porțiune este situată între drumurile naționale DN4 și DN5.

În paralel, instituția desfășoară lucrări de reabilitare și modernizare la Drumul Județean 401A.

Conform comunicatului emis de CJ Ilfov prin intermediul rețelei sociale Facebook, tronsonul în discuție, care leagă DN4 de DN5, inclusiv Popasul Leordeni – Vidra – Jilava, va contribui la reducerea congestionării traficului de pe Drumul Național DNCB – Centura București.

Această nouă infrastructură va facilita accesul mai rapid al cetățenilor din diverse localități din sudul Ilfovului către orice alt punct al județului, către București sau către litoral.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...