O adolescentă în vârstă de 14 ani, din comuna Seaca, judeţul Olt a fost declarată dispărută

Data:

O alertă a fost emisă în întreg județul Olt în urma dispariției unei fete în vârstă de 14 ani de la domiciliu. Se pare că adolescenta a plecat voluntar și nu s-a mai întors. Familia, într-o stare de disperare, a solicitat asistența Poliției pentru a o localiza.

Roxana Ana Maria este acum căutată atât de membrii familiei, cât și de autoritățile polițienești.

Fata în vârstă de 14 ani, din comuna Seaca, județul Olt, a părăsit domiciliul său duminică și nu s-a întors. Poliția îndeamnă populația să contribuie la găsirea ei.

„La data de 8 aprilie curent, în jurul orei 00:20, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa au fost alertați, prin apel la 112, de către o femeie în vârstă de 42 de ani, cu privire la dispariția fiicei sale, PANTAN ROXANA-ANA-MARIA, în data de 7 aprilie curent, fapt ce s-ar fi produs voluntar”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălțime 150 cm, ochi căprui, față ovală, păr șaten, lung. Adolescenta nu prezintă nicio caracteristică distinctivă pe corp.

La momentul plecării de acasă, Roxana Ana Maria purta o bluză albă și blugi negri cu tăieturi în zona genunchilor și a coapselor.

Persoanele care dețin informații care ar putea ajuta la găsirea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...