Jandarmeria Olt anunță posturi de ofițer disponibile

Data:

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt își dezvoltă echipa cu cinci noi posturi de ofițer disponibile pentru încadrare din sursă externă. Cei interesați să se alăture Jandarmeriei Olt au acum oportunitatea de a se înscrie pentru aceste poziții.

Conform anunțului, cele cinci posturi de ofițer specialist disponibile sunt:

  • Ofițer specialist II în administrarea patrimoniului imobiliar și protecția mediului;
  • Ofițer specialist II în marketing și achiziții;
  • Ofițer specialist I în tehnologia informației;
  • Ofițer specialist II în sectorul auto;
  • Ofițer specialist II în intendență.

Cererile de înscriere și documentele necesare pentru recrutare trebuie trimise electronic, scanate în format PDF, la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 4 iunie 2024 (inclusiv).

În cadrul ultimei conferințe de presă, Emanuel Botan, șeful Jandarmeriei Olt, a declarat că instituția se confruntă cu un deficit de personal de 13%, cauzat de pensionarea mai multor angajați.

Concursul pentru aceste posturi va avea loc în luna iulie. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0249/437.901, interior 24535 – Serviciul Resurse Umane, de luni până vineri, între orele 08:00-16:00.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...