INCREDIBIL! Autoritățile încătușează victimele de la Crevedia, nu făptașii!

Cele mai citite

Doi dintre locuitorii din Crevedia afectați de exploziile devastatoare au fost tratați absolut incredibil de către autorități. Nicu Milotin și Oana Barbu sunt doi tineri care și-au pierdut părinții în catastrofa de sâmbătă. Nicu și Oana, cu încuviințarea autorităților au fost la casa părintească pentru a da apă și mâncare animalelor din curte. Pentru că, din ceea ce am înțeles, autoritățile nu au făcut nimic în acest sens, lăsând animalele fără hrană și apă zile în șir.

Odată ajunși la casa părinților Oanei, cei doi au fost atent monitorizați de forțele de ordine, de parcă ar fi fost infractori. În final, deranjați de faptul că Nicu filma dezastrul din curtea socrilor săi, autoritățile au recurs la măsuri extreme: l-au încătușat și l-au dus le postul de poliție aplicându-i amenda maximă prevăzută de lege!

O întrebare absolut firească: Ce anume nu trebuie filmat? De ce se ferește locul exploziei de ochii publicului? Din tot ceea ce am înțeles de la pompierii aflați la locul catastrofei, nu ar mai exista nici un pericol de explozie. Atunci cum se explică secretomania împinsă la extrem a autorităților?

Atașăm și filmările făcute de Nicu și Oana, filmări care au declanșat acestă reacției absolut grotească a autorităților și vă lăsăm pe dumneavoastră să judecați dacă tinerii rămași fără părinți reprezentau un pericol public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie