În Dărmănești un accident rutier a implicat două mașini și un ATV

Data:

Luni, în județul Argeș, două mașini și un ATV au fost implicate într-un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. Printre acestea se numără o tânără în vârstă de 24 de ani, care a suferit multiple traumatisme.

Echipele de poliție, pompieri și medici au intervenit la locul incidentului, în localitatea Dârmănești, județul Argeș.

“Ambele victime erau ocupante ale ATV-ului și au fost găsite conștiente de către echipajele de salvatori. Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) a preluat tânăra în vârstă de aproximativ 24 de ani, care prezenta multiple traumatisme la nivelul corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Pompierii au luat măsurile necesare pentru prevenirea incendiilor, în timp ce poliția investighează circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...