În curând vom putea călători cu trenul de la București până în Grecia

Data:


Începând cu luna mai, călătoria cu trenul între București și Giurgiu va fi mult mai rapidă și mai convenabilă. Timpul estimat de călătorie va fi redus semnificativ, de la actualul interval de trei ore la doar o oră. Această schimbare semnificativă se datorează reabilitării podului de la Grădiștea, care fusese prăbușit acum 15 ani și care acum va fi pus în folosință.

În plus, un impresionant proiect european, deja finanțat cu fonduri europene, va facilita călătoriile feroviare directe între România și Grecia. Acest proiect va elimina necesitatea schimbării trenurilor și va reduce semnificativ durata călătoriei, făcând accesul în Grecia mai ușor și mai rapid pentru români.

Această veste aduce bucurie pentru cei ce planifică să își petreacă vacanțele în Grecia, oferindu-le o opțiune de transport mai eficientă și mai rapidă către destinația lor dorită.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...