Festivalul de Film Rus – la Galati

Data:

16 filme artistice sunt cuprinse in programul Festivalului de Film Rus
16 filme artistice sunt cuprinse in programul Festivalului de Film Rus

Cinefilii galateni au posibilitatea sa vizioneze, timp de zece zile, 16 filme artistice cuprinse in programul Festivalului de Film Rus, care a inceput, la Galati, la Teatrul Muzical ”Nae Leonard”, municipiul resedinta de judet neavand nicio sala de cinematograf functionala.

Festivalul s-a deschis cu filmul ”Preotul”, productie din 2009, a regizorului Vladimir Hotinenko. Pe parcursul celor zece zile de festival se vor difuza, printre altele, celebrele filme rusesti ”Moscova nu crede in lacrimi”, ”Soarele alb al desertului” sau ”Fiara mea dulce si blanda”, o ecranizare dupa ”Drama la vanatoare” a lui Cehov, regizata de cunoscutul si talentatul Emil Loteanu. Vor fi insa difuzate si productii noi, premiate, precum filmul ”Cum am petrecut in vara asta”, pelicula care a obtinut anul trecut ”Ursul de argint” la Festivalul de la Berlin.

Orele de difuzare ale filmelor sunt de la 18,30, in timpul saptamanii, sambata, 19 martie, filmul va fi difuzat de la ora 15,00, iar duminica, 20 martie, vor fi difuzate trei filme diferite, la orele 14,00, 17,00 si 19,30.

In week-end-ul viitor, atat sambata cat si duminica vor fi difuzate tot cate trei filme, de la 13,30, 16,30 si 19,30. La toate filmele, care vor rula la Teatrul Muzical ”Nae Leonard”, intrarea va fi libera.

In municipiul Galati exista, in prezent, patru sali de cinematograf si Gradina de vara, toate inchise, unicul cinematograf din oras, privat, functionand si pe post de discoteca. Cele cinci sali inchise sunt in administrarea RADEF, Primaria Galati incercand de trei ani, fara succes, sa le preia in administrare, potrivit Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL