Consulul Turciei la Constanta, Füsun Aramaz prezent la Cimitirul Eroilor Turci din Braila

Data:

La Braila, a avut loc ceremonia de comemorare a eroilor turci
La Braila, a avut loc ceremonia de comemorare a eroilor turci

Consulul Turciei la Constanta, Füsun Aramaz, a fost prezent la Cimitirul Eroilor Turci din Braila, unde a participat la ceremonia de comemorare a eroilor turci si a depus coroane de flori alaturi de muftiul cultului musulman din Romania, Iusuf Murat si de alti membri ai comunitatii musulmane.

Dupa ce soclul monumentului eroilor din Cimitirul Turcesc a fost acoperit de flori, consulul Füsun Aramaz a vorbit despre semnificatia zilei de 18 martie pentru natiunea turca – victoria de la Cenakkale, ”punct de cotitura in istoria lumii”.

Braila este unul dintre cele trei orase romanesti, alaturi de Bucuresti si Slobozia, pe raza carora se afla cimitire ale eroilor turci cazuti in Primul Razboi Mondial.

La Cimitirul Eroilor Turci din Braila se odihnesc 752 de eroi cazuti pe fronturile de lupta in timpul Primului Razboi Mondial, din care 12 in morminte individuale si 740, a caror identitate nu a putut fi stabilita, intr-un mormant comun, potrivit Agerpres.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...