Dosare penale pentru doi șoferi surprinși sub influența alcoolului

Data:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov derulează anchete în două dosare penale, inițiate în urma identificării a două persoane care conduceau vehicule sub influența alcoolului.

La data de 5 mai, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și control al traficului rutier, polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov au oprit în trafic un autoturism pe strada Principală din localitatea Podu Olt, județul Brașov, pentru efectuarea unui control.

În urma observării unor indicii de consum de alcool, șoferul, în vârstă de 45 de ani, a fost supus unui test de alcoolemie, rezultatul indicând o valoare de 0,61 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Tot în data de 5 mai, în jurul orei 9:30, pe strada 9 Mai din municipiul Codlea, polițiștii rutieri au identificat la volanul unui autoturism un alt bărbat, asupra căruia testarea cu aparatul de alcooltest a relevat o valoare de 0,49 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Ambele persoane au fost transportate la unități medicale autorizate pentru prelevarea de mostre biologice, urmând ca analiza acestora să determine cantitatea exactă de alcool consumată.

În urma constatărilor, polițiștii au întocmit două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar investigațiile sunt în desfășurare sub coordonarea procurorilor din cadrul unităților competente ale Parchetului.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...