Conflict în stradă în urma unui joc de noroc

Data:

Un bărbat de 31 de ani din comuna Poiana a fost victima unui atac al unui consătean. Acesta a fost agresat fizic în plină stradă de un tânăr de 23 de ani, pe fondul unui conflict spontan apărut în urma unui joc de noroc.

Incidentul a avut loc vineri, 24 mai, pe strada Orhideelor din comuna Poiana. Tânărul de 23 de ani, cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Luni, 27 mai, acesta va fi prezentat magistraților pentru stabilirea unei măsuri preventive.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 23 de ani, din Poiana, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit că bănuitul, la data de 24 mai a.c., pe fondul unui conflict spontan generat în urma unui joc de noroc, în timp ce se afla pe strada Orhideelor din comuna Poiana, a agresat fizic un bărbat de 31 de ani, din Poiana.

Totodată, prin faptele sale, a tulburat ordinea și liniștea publică. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, în vederea dispunerii măsurilor prevăzute de lege,” se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

În comuna Poboru a izbucnit un incendiu de vegetație uscată ce a afectat aproximativ 30 de hectare

În comuna Poboru, aproximativ 30 de hectare de vegetație...

Sunt peste 1.000 de urşi în Argeş

Moartea violentă a tinerei atacate de un urs în...