Alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri a organizatiei municipale PDL Galati

Alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri a organizatiei municipale PDL Galati

 

Alegeri pentru noua conducere a organizatiei municipale PD-L Galati
Alegeri pentru noua conducere a organizatiei municipale PD-L Galati

 

Alegerile pentru desemnarea noii structuri de conducere a organizatiei municipale PDL Galati vor avea loc sambata, 15 ianuarie, a anuntat intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei judetene a partidului, deputatul Mircea Toader.

Potrivit lui Toader, singurul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al organizatiei municipale PDL Galati este senatorul Marius Necula.

In ceea ce priveste alegerile pentru conducerea organizatiei judetene a partidului, Mircea Toader a spus ca acestea vor avea loc pe 23 ianuarie.

In acest context, Toader a afirmat ca Biroul Permanent National al PDL a avizat favorabil candidatura sa pentru un nou mandat in fruntea organizatiei de la Galati.

“Termenul de depunere a candidaturilor este pana luni. Pana acum nu si-a mai anuntat nimeni candidatura, dar nu am nicio problema daca va mai candida cineva. Voi sustine orice candidatura a unui coleg de-al meu pentru a fi avizata de Biroul Permanent. Consider ca orice competitie este benefica pentru organizatie”, a declarat Toader.

[pullquote]Singurul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al organizatiei municipale PDL Galati este senatorul Marius Necula.[/pullquote]

El a mai precizat ca la alegerile de la organizatia judeteana a fost invitat si premierul Emil Boc, presedintele PDL, informeaza Agerpres.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments