Accident tragic în Corabia: Biciclist lovit mortal de o mașină

Data:

Un individ în vârstă de 44 de ani, aflat în tranzit cu bicicleta pe o arteră din localitatea Corabia, județul Olt, a fost victima fatală a unui accident rutier cu o mașină, în cursul serii de duminică.

Duminică seara, autoritățile polițienești au primit o sesizare prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la producerea unui incident rutier pe strada Elena Doamna din municipiul Corabia, conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt.


În urma investigațiilor preliminare, agenții de poliție prezenți la fața locului au constatat că un autoturism, condus de către un tânăr în vârstă de 29 de ani, a fost implicat într-un incident în care a acroșat un biciclist, un bărbat în vârstă de 44 de ani. Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite în timpul cercetărilor ulterioare.

Ca urmare a accidentului, biciclistul a decedat.

Șoferul a fost supus testelor atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, iar rezultatele acestora au fost negative.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...