Accident mortal în Prahova produs de un șofer de 20 de ani

Data:

O femeie și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut pe o șosea din Prahova. La volanul autoturismului se afla chiar fiul acesteia. Conform informațiilor disponibile, tânărul în vârstă de 20 de ani nu a redus viteza într-o curbă, pierzând astfel controlul volanului și intrând frontal într-un vehicul care circula regulamentar.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Mizil, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și două echipaje SMURD.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...