Accident fatal pentru un tânăr din Olt după ce a aflat ca e înșelat de parteneră

Data:

Un tragic eveniment a avut loc în afara localității Deveselu, joi seara, în jurul orei 19.30. Mădălin Paul Pădura, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a descoperit că partenera sa îl înșela și, aflându-se la volan, a accelerat cu o viteză de peste 200 km/h. Din nefericire, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. Echipajele de salvare au sosit la fața locului, dar impactul a fost devastator, iar tânărul și-a pierdut viața pe loc.

Se spune despre tânărul în vârstă de 23 de ani că provine dintr-o familie respectată în comunitatea sa și că părinții săi sunt oameni modesti, harnici și cu picioarele pe pământ.

Iubita sa ar fi fost, însă, motivul principal pentru gestul său tragic. În timp ce se afla la volanul mașinii sale, Mădălin Paul Pădura a primit un apel telefonic de la o persoană care i-a dezvăluit că a surprins-o pe iubita sa în compania altui bărbat.

Pe internet au apărut mai multe informații conform cărora femeia s-ar fi aflat, în acea zi, la un salon de manichiură alături de bărbatul cu care îl înșela pe tânărul Mădălin.

Copleșit de gelozie, Mădălin a ajuns la locul indicat de persoana care i-a dat informația și i-a urmărit pe cei doi. Cu o viteză uluitoare, s-a izbit de un copac și a decedat pe loc.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Un accident rutier s-a produs sâmbătă între Buzău și Râmnicu Sărat

Un grav accident a avut loc sâmbătă pe DN2,...

Zeci de incendii de vegetație în Argeș

Numărul incendiilor de vegetație din Argeș rămâne ridicat. Au...

Culturile de porumb din Olt sunt afectate în proporție de 80%

Culturile de porumb din judeţul Olt au fost afectate...

Un nou drum va fi construit în Ilfov, cu legătură directă cu Autostrada Soarelui

Autoritățile din Ilfov au anunțat construcția unui nou drum...