Ziua Națională a României va fi solemn marcată la Slatina, respectând tradiția

Cele mai citite

Ziua Națională a României va fi solemn marcată la Slatina, respectând tradiția.

După desfășurarea ceremonialului de depunere de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza și parada militară, 1.000 de porții de fasole cu cârnați și vin fiert vor fi distribuite în parcarea din fața magazinului Oltul, în zona Esplanadă. Seara se va încheia cu aprinderea iluminatului festiv și cu un spectacol organizat în Parcul Tineretului.

Deoarece ordonanța austerității interzice organizarea evenimentelor în lunile noiembrie și decembrie, în scopul reducerii cheltuielilor bugetare, administrația locală din Slatina a căutat sponsori pentru a organiza, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți, festivitățile din ziua de 1 Decembrie. Astfel, după ceremonialul de depunere de coroane și parada militară, cu sprijinul unui operator economic, se vor distribui 1.000 de porții de fasole și cârnați, împreună cu vin fiert, în zona Esplanadă.

În cursul serii, va avea loc ceremonia de aprindere a iluminatului festiv, un moment care va fi subliniat printr-un spectacol desfășurat în Parcul Tineretului. Organizarea acestui eveniment beneficiază, de asemenea, de sprijinul unei companii.

„Se aprobă organizarea unui spectacol live susținut de artiști de renume național în data de 1 decembrie 2023, de către S.C. Art Star Sound Master S.R.L, în intervalul orar 17:30 -20:00 pe scena ce va fi amplasată în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari.

Se aprobă amplasarea și funcționarea unui parc de distracții cu ocazia sărbătorilor de iarnă în perioada 1 decembrie 2023 – 07 ianuarie 2024, în parcarea aferentă parcului Tineretului din strada Tunari de către S.C. Art Star Sound Master S.R.L”, se arată într-un proiect de hotărâre al CL Slatina.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ