Vivi Dinescu, liderul lumii interlope din Ialomița, a murit

Cele mai citite

Victor Dinescu, cunoscut sub pseudonimul Vivi Cămătaru, a fost o figură prominentă în lumea interlopă din județul Ialomița. Tragedia a lovit astă dimineață, când moartea lui Vivi Cămătaru a fost anunțată. Conform informațiilor preliminare, acesta a suferit un infarct.

Cu doar câteva zile înainte de acest tragic eveniment, Vivi Dinescu era activ pe rețelele sociale, aparent fără semne evidente de probleme de sănătate. Sub numele său real, Victor Dinescu, el a devenit cunoscut în principal datorită afacerilor sale. Numele său, “Vivi Cămătaru,” sugerează legătura cu activitățile sale în lumea interlopă din Ialomița.

Victor Dinescu, cunoscut și sub numele de Victoraș Cămătaru, a fost în vizorul autorităților din anul 2015, fiind acuzat de cămătărie și șantaj alături de alte patru persoane. Aceste acuzații se bazau pe faptul că ofereau împrumuturi cu dobânzi exagerate, pe care oamenii nu le puteau plăti. Din cauza incapacității de a rambursa aceste împrumuturi cu dobânzile impuse, oamenii se pare că au fost amenințați de cămătari. Atât Vivi Cămătaru, cât și ceilalți suspecți au fost audiați la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa în legătură cu aceste acuzații.

În 2013, Vivi Cămătaru a atras atenția presei după ce au circulat pe internet mai multe fotografii în care apărea alături de diferiți magistrați, printre care și Cristian Hristescu, prim-procurorul suspendat din funcția sa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. Aceste imagini au fost realizate la petrecerea aniversară a lui Vivi Dinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie