Un vânător a împușcat mortal un urs după ce a fost atacat de acesta

Cele mai citite

Iulian Chifu
Iulian Chifu
Iulian Chifu este președintele Centrului de Prevenire a Conflictelor și Early Warning București. Este profesor la SNSPA București, specializat în Analiza de Conflict, Decizie în Criză, reconstructive post-conflict, studii prospective. A fost consilier al președintelui României pentru Afaceri Strategice, Securitate și Politică Externă între septembrie 2011 și 21 decembrie 2014.

O partidă de vânătoare de mistreți în județul Dâmbovița a luat o întorsătură neașteptată. Unul dintre vânători a fost atacat de un urs în timpul partidei și, din motive de autoapărare, bărbatul a fost nevoit să-l împuște mortal.

Incidentul a avut loc în comuna Bezdead din județul Dâmbovița. Vânătorul atacat a contactat de urgență poliția pentru a raporta evenimentul.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au primit un apel la numărul unic de urgență 112 de la un bărbat care a declarat că a împușcat mortal un urs în comuna Bezdead, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată pentru specia mistreț. Bărbatul în cauză are 51 de ani și este resident al comunei Răzvad.

La locul incidentului, autoritățile au găsit cadavrul unui urs adult, iar acesta a fost transportat la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) din județul Dâmbovița. Poliția desfășoară o anchetă pentru a stabili cu precizie toate circumstanțele acestui incident, iar DSVSA a demarat, de asemenea, propriile investigații în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie