Un șofer a fost surprins în trafic conducând cu o viteză de 153 km/h

Data:

În data de 20 mai a.c., în jurul orei 17:41, ofițerii din cadrul Poliției Orașului Răcari, în timp ce desfășurau activități pentru prevenirea încălcării normelor de circulație, au identificat în trafic un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Ilfov, conducând un vehicul în localitatea Conțești, cu o viteză care depășea limita legală cu 103 km/h.

Individul a fost detectat de aparatul radar circulând cu o viteză de 153 km/h, într-o zonă în care limita legală este de 50 km/h.

Șoferul a fost sancționat cu o amendă contravențională în valoare de 1485 de lei, iar drept măsură complementară, autoritățile au decis suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...